82. Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu nalazi se među deset najznačajnijih sajmova poljoprivrede u Evropi, a najvažniji je sajam Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. Proizvođači, trgovci, stručnjaci, naučnici, političari, privredne delegacije, predstavnici medija i posetioci iz svih oblasti društvenog i privrednog sektora, ostvaruju poslovne kontakte i unapređuju saradnju tokom Sajma.

Zemlja prijatelj 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma je Italija, a prvi put na Novosadskom sajmu nastupila je i jedna od najvećih poljoprivrednih kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata “Al Dahra”.

Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković kazao je da je reč o najznačajnijoj poljoprivrednoj manifestaciji u Srbiji i regionu.

Firma Agrocesla, kao i ranijih godina zauzela je jedno od centralnih pozicija u okviru otvorenog izložbenog prostora Novosadskog sajma.

Posetioci su imali priliku da vide veliki broj novina iz našeg prodajnog programa, pre svega šest modela iz programa traktora Tumosan snage od 65 - 115 KS, kao i kamion-restoran koji je stigao direktno iz Turske od strane Tumosan kompanije koji je bio glavna atrakcija za posetioce. Zatim bio je predstavljen potpuno novi model kombajna Laverda M 300 MCS.  

            Pored neizostavnih dobro poznatih programa Regent mašina za obradu zemljišta, MaterMacc sejačica, na našem štandu mesto su našli i Capello adapteri za kukuruz. Zatim, nekoliko mašina iz Dondi-jevog programa, kao i tifoni Marani i prskalice Bargam gde je glavni akcenat stavljen na samohodnu prskalicu Grimac 3500 visokog klirensa od čak 1850 mm. Za koje su sve više zainteresovani poljoprivrednici radi bolesti kukuruza u kasnim fazama.

 

Vidimo se i naredne godine sa novim modelima traktora kao i sa unapređenim rešenjima drugih renomiranih proizvođača.

 

Posetite nas i 2016 godine !!!