Massey Ferguson kombajni

Beta

Massey Ferguson je svestan šta upravitelji žele od kombajna: produktivnost, konfor, pouzdanost i servis.

Svaki model Beta serije konstruisan je u skladu sa zahtevima tržišta, sa inovacijama i tehničkim rešenjima koja ekskluzivno pripadaju MasseyFergusonu: novi sistem elektronskog upravljanja putem TechTouch terminala za potpunu kontrolu operacija mašine; Agco Sisu motori sa emisijom štetnih gasova standarda Tier 4 Final SCR tehnologije, dizajniranih u skladu sa zahtevima niže potrošnje, ekonomičnosti, očivanja životne sredine i dugovečnosti; Free Flow heder za produktivniju i jednostavniju žetvu; AutoLevel sistem za automatsku nivelaciju hedera; PFR ( valjak sa prstima za usitnjavanje i raspoređivanje mase po elevatoru); MCS Plus sistem ( dodatni bubanj za izvršavanje). Ove karakteristike zajedno sa novom SkyLine, prave značajnu razliku. Ove inovacije veoma su lake za korišćenje i značajno unapređuju performanse kombajna.

Osnovne karakteristike:

 

  • Free Flow heder omogućava neprekidno dopremanje mase i ujednačeno odsecanje čak i u teškim uslovima rada.
  • PFR sistem, dolazi uz modele serije Beta, zasniva se na valjku sa uvlačećim prstima i se nalazi na ulazu, grla ispred elevatora.
  • Multi Crop Separator Plus (MCS Plus sistem), vrši grublju separaciju, ali se može deaktivirati pri vršidbi delikatnijih useva, sa slamom koja se lakše lomi.
  • HCD elektronski podesiva sita sa specijalnim profilom, deo su standardne opreme kod Beta serije kombajna, ona čiste zrno do visokih standarda i čine ceo proces efikasnijim.
  • Nova SkyLine kabina omogućava veći konfor rukovaocu
  • Novi napredni sistem elektronskog upravljanja preko TechTouch terminala sa širokim 10.5 inčnim displejom u boji i jednostavnim intiutivnim menijem.
  • AutoGuide sistem je dostupan kao opcija, putem ovog sistema moguće je vršiti satelitsko navodjenje kombajna preciznosti do 5 cm, upotrebom ovog sistema rukovaoc se može starati o podešavanju ostalih funkcija kombajna dok se sama mašina brine o upravljanju
  • Čak 80% metalnih komponenti kombajna je galvanizovano, što omogućava dugačak životni vek proizvoda.


 

 

 

 

 

 

 

 

Katalog MF Beta